دیوار چین

دیواری که اکنون مشاهده می کنند ، دیوار متعلق به سلسله (سال ۱۳۶۸ – سال ۱۶۴۴ ) است از غرب به دروازه ” جایو گوان ” در استان گان سو چین و از شر ق به ساحل رود یالو جیان در استان لیائو نینگ در شمال شرقی چین منتهی می شود و درمیان آن ۹ استان- و ناحیه خود مختار به طول ۷۳۰۰ کیلومتر وجود دارد و انرا دیوار طولانی می نامند. دیوار چین به عنوان پروژه تدافعی بر روی کوه‌ها ساخته می شد از بیابان ها مراتع و لجنزارها عبور می کرد . کارگران طبق عوارض زمینی ، متفاوتی برای ایجاد دیوار در نظر گرفتند که درایت و نیاکان چین را می دهد. دیوار بر مسیر کوه‌های پر فراز و نشیب امتداد یافته است . در بیرون دیوار پرتگاه‌های بلند دیده می شود . در واقع کوه و دیوار به یکدیگر پیوند خورده اند . لذا دشمن به هیچوجه قادر به نفوذ به این دیوار نبود . دیوار چین معمولا با آجرهای و سنگ مستطیل ساخته شده و در وسط ان خاک و خرده سنگ ریخته شده و ارتفاع ان ۱۰ متر است در پهنای دیوار برای عبور چهار اسب کافی است و در یک ردیف عرض آن ۴ -۵ متر است تا در زمان انتقال غلات و سلاحها مشکلی ایجاد نشود . طرف درونی دیوار، نرده و در وجود دارد که به آسانی حرکت می کند . در فاصله معیینی سکوی دیواری ویا برج برای خبررسانی ساخته شده است . سکوی دیواری برای ذخیره سلاحها و غلات و استراحت سربازان است و در مخفیگاه بوده است . هنگامی که دشمن دست به حمله می زد برج های روشن می کردند و سراسر کشور از حمله آگاه می شدند . اکنون مقاومت دیوار چین به عنوان یک مانع نظامی از بین رفته است. اما زیبایی مخصوص آن دیدنی است . زیبایی دیوار چین پر ابهت ، و باعظمت است. از دور دیواری بلند و پر پیچ و خم بر روی کوه‌ها همانند اژدهایی در حال حرکت به چشم می خورد و صحنه‌ای شکوهمند ایجاد شده است . از نزدیک ، دروازه‌های پر ابهت ، دیوار ها ، سکوهای دیوار ی،برج های دیده بانی، برج های هماهنگ با عوارض زمینی آکنده از دلربایی هنری است. دیوار چین دارای اهمیت و و ارزش دیدنی است. ها می گویند : ” کسی که به دیوار چین صعود نکرده باشد ، نیست “.


گردشگران و خارجی از پیمودن دیوار احساس افتخار می کنند . حتی سران بسیاری کشورهای خارجی نیز فرصت دیدار از این اثر بزرگ را از دست دهند . برخی از بخش های دیوار چین بخوبی حفظ شده است از جمله دیوار “بادلینگ ” در نزدیکی بیجنیگ دیوار ” سی ما تای ” ، دیوار ” موتیان یو ” ، دروازه شان حای گوان در انتهای شرقی دیوار چین است که نخستین دروازه چین نامیده می شود و دروازه “جایوگوان” در انتهای غرب در گان سو ،این بخش ها همچنین از مکان های بسیار مشهور و دیدنی دیوار است و گردشگران زیادی در تمام سال از آنها بازدید می کنند .
دیوار چین تجسم درایت و رنج و زحمت میلیونها چینی در دوره چین است . این اثر پس ازهزاران سال از بین نرفته و دارای دلربایی فناناپذیر و روحیه ملیت چین است . سال ۱۹۸۷ دیوار چین به عنوان “ ملیت چین در فهرست میراث جهانی ثبت شد


 
shrine palace china photos photos china ancient  13 دیوار چين | تاریخ ما Tarikhema.ir
شاهکار تاریخ : دیوار چین
 
shrine palace china photos photos china ancient  15 دیوار چين | تاریخ ما Tarikhema.ir
 
 
shrine palace china photos photos china ancient  14 دیوار چين | تاریخ ما Tarikhema.ir
دیوار از کره ماهچون یک   قابل مشاهده است.
 

 

منبع:تاریخ ما


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: چهار شنبه 21 تير 1398برچسب:,
ارسال توسط علی قادری
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 49
بازدید هفته : 58
بازدید ماه : 57
بازدید کل : 254775
تعداد مطالب : 287
تعداد نظرات : 71
تعداد آنلاین : 1